Bramborové spirály

br_spiraly_4Podlouhlé brambory podle hladu
olej, sůl, koření

POSTUP PŘÍPRAVY:

Podlouhlé brambory napíchneme na špejli a ostrým nožem za stálého otáčení spirálovitě prokrojíme. Potom vzniklou spirálu na špejli trochu roztáhneme. Dáme na plech (nejlépe s pečícím papírem) a pokapeme olejem a osolíme. Můžeme i okořenit kořením podle vlastní volby. Pečeme na 160° asi 25 minut.

 

 

[huge_it_slider id=“29″]

0zapsano

 

Autor : Podle internetu, foto Vychytákov

 

0tlzpet

Jídla z brambor

 

Updated: 28.3.2017 — 16:22

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme