Čevapčiči
Jehně grilované
Kebaby
Kotlet Honzy Kryštůfka
Kotlety nasolené v solném láku
Kuřecí játra na jehle
Kuřecí křidélka se sezamem
Kuřecí paličky s pomerančovou glazurou
Pljeskavica Leskovačka
Vepřové na jehle á-la Hawai
Žebírka grilovaná – pikantní
Živáňská pečeně
Živáňská salámová – falešná
Jsou to tekuté směsi, do kterých se maso nakládá. Hovězí 24 hodin, vepřové asi 12 hodin a kuřecí maso, které příjímá chutě nejrychleji postačí někdy i 2 – 4 hodiny.
BBQ omáčky
Barbecue omáčky („BBQ sauce“) – jsou rozmanité omáčky, kterými se hotové pokrmy polévají a potírají až na talíři, nebo těsně před dokončením grilování. Nepoužíváme je během normálního pečení, neboť se žárem připalují a ty přiboudliny zrovna nejsou zdravé.
skupiny receptů
Nejnovější komentáře