Babiččino kuře

4 upečená nebo grilovaná kuřecí stehna
100 g másla
100 g sádla
100 g anglické slaniny
1 střední cibule
150 g drůbežích jater
400 g tagliatelle nebo širokých nudlí 
100 g žampiónů
drůbežího vývar (v případě nouze z kostky)
sůl, pepř, grilovací koření,
mleté nové koření, muškátový květ

POSTUP:

Těstoviny uvaříme „al dente“ v drůbežím vývaru. Mezitím na tuku zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme na malé kostičky očištěná nakrájená játra, krátce je orestujeme, přidáme nakrájené očištěné žampióny, koření a vše podusíme. Takto připravenou směs smícháme v pekáči od kuřete s vařenými těstovinami. Pečená stehna obalíme plátky anglické slaniny, poklademe na těstoviny a vše společně krátce zapečeme.

Autor : Na internetu tento recept běhá v mnoha variantách, která je originál neumím určit

kuřecí

Updated: 15.4.2020 — 6:45

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme