Bůčkové závitky s kysaným zelím

zavitky_se_zelim8 delších plátků z uzeného bůčku
250 g kysaného zelí
1 lžička kmínu
1 cibule
1 lžíce provensálského koření
2 lžíce oleje
sůl, pepř

 

POPIS PŘÍPRAVY :

Zelí vymačkáme (můžeme i propláchnout) vmícháme do něj 1/2 lžičky drceného kmínu, drobně pokrájenou cibuli a lžíci cukru. Plátky bůčku lehce naklepejte. Na každý plátek nasypte trochu provensálského koření, narovnejte vrstvu zelí, stočte do závitku a po dvou propíchněte špejlemi. Potřete olejem a zvolna opečte na grilu nebo v troubě.

0zapsano

 

Autor :  Inspirace kalendářem

 

0tlzpet

Vepřové, telecí

Updated: 1.3.2017 — 0:51

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme