Farçon čti farson

farconbramborová kaše
máslo, nejlépe přepuštěné
provensálské koření drcené
zelené bylinky
sekaná šunka
sýr

POPIS PŘÍPRAVY :

Bramborovou kaši připravíme libovolným způsobem. Do teplé kaše vmícháme trochu másla, sůl, rozdrcené provensálské koření, různé zelené bylinky a vmícháme několik vajec (na 1/2 l kaše jedno vejce). Můžeme přidat nasekanou šunku, sýr, co dům dá. Dáme do vymaštěného pekáčku, zakapeme rozpuštěným máslem a dáme péct. Během pečení ještě několikrát zakapeme máslem, aby se vytvořila zlatá kůrka. Jí se teplé i studené, samostatně i jako příkrm.

0dobre

 

Autor:  Jan Hlaváček, podle internetu

 

0tlzpet

přílohy

Updated: 8.3.2017 — 0:42

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme