Houby v bramborákovém těstíčku

houby_v_testickučerstvé houby (hříbky, křemenáče, …)
1 středně velká brambora
4 lžíce hladké mouky
1 vejce
mléko
sůl
pepř, majoránka, mletý kmín
50 g nivy
olej nebo sádlo na smažení

 

POSTUP PŘÍPRAVY:

Houby nakrájíme na plátky cca 5 mm silné. Připravíme těstíčko – jako na bramborák – nastrouháme bramboru, slijeme vodu z brambory, přidáme hladkou mouku, mléko, nastrouhanou nivu, koření a česnek podle chuti, zamícháme. Pokud není těstíčko dosti jemné, mírně rozmixujeme. Plátky nakrájených hub namáčíme v těstíčku a smažíme na pánvi dokřupava. Doporučená příloha: brambory, chéb, zelenina.

0zapsano

Autor : z internetu

0tlzpet

Houby

 

Updated: 3.9.2017 — 21:42

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme