Kapr vzor 2013

kapr
žampiony – přiměřeně
hladká mouka
česnek
drcený kmín
přepuštěné máslo
1 dcl suché bílé víno
strouhaný parmezán

POPIS PŘÍPRAVY :

Porce kapra osolíme, potřeme česnekem utřeným se solí, okořeníme drceným kmínem. Lehce poprášíme moukou a krátce opečeme na pánvi na přepuštěném másle. Porce přendáme do zapékacího pekáčku. Zastříkneme vínem, přnáme na čtvrtky krájené žampiomy. V proběhu pečení ( 170°) můžeme porce pomazávat rozpuštěným přepuštěným máslem. Na závěr posypeme strouhaným parmezánem a pod grilem krátce zapečeme. Případně kombinace horkovzduch – gril.

0dobre

 

Autor :  Darina Hlaváčková 

 

0tlzpet

ryby a havěť

Updated: 21.6.2016 — 23:18

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme