Kapustičky po orientálsku

500 g malých kapustiček
3 lžíce oleje
4 stroužky česneku
1 cibule
1 šálek vývaru
sůl,
mletý zázvor

NA ZÁLIVKU
2 lžíce dezertního vína
1 lžíce sojové omáčky
špetka vegety
1 lžička solamylu
2 lžíce vody

POPIS PŘÍPRAVY :

Kapustičky vaříme ve slané vodě asi 5 až 7 minut, pak je necháme okapat. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájený česnek, pak přidáme kapustičky, zázvor a vývar. Podusíme asi 4 minuty. V šálku smícháme víno se sojovou omáčkou, vegetou a solamylem s vodou. Vlijeme ke směsi a promícháme. Necháme prohřát a podáváme.

0zapsano

 

Autor: už nevím

0tlzpet

Zelenina

 

Updated: 7.3.2017 — 12:56

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme