Kuřecí polévka Avgolemono

avgolemono1 kuře
šálek rýže
1 cibule
sůl, pepř
avgolemono (viz recepty na omáčky)

 

POSTUP PŘÍPRAVY :

Kuře dejte do hrnce,zalijte vodou a vodu přiveďte k varu. Seberte pěnu a přidejte celou cibuli, sůl a pepř. Uvařené kuře i s cibulí vyjměte z hrnce. Do vývaru nasypte rýži a uvařte do měkka. Jakmile je rýže připravená připravte si avgolemono. Smíchejte s polévkou, kterou jste sundali z plotny a servírujte teplé.Je možné uvařit i jinou drůbeží, například krůtí.
0zapsano

Autor :  Řecká kuchyně, vydavatel Stelios Kontaratos.

0tlzpet

polévky, zavářky

Updated: 18.2.2017 — 19:57

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme