Obláčkové vajíčko

oblackove_vejcevejce podle hladu
strouhaný parmezán

 

Tak tenhle recept chci co nejdřív zkusit…

prostě rozklepneš vajíčko a oddělíš žloutek od bílku, ušleháš sníh a pak ze sněhu, na slaninou potřený pečící papírek uděláš obláček, takovou jako placku, jako oblášček. Do snížené prostřední části, kterou uděláš třeba lžičkou, dáš žloutek a vše dáš do předehřáté trouby. Vedle toho pár plátků slaniny, No a teď hlídáš, aby žloutek byl tak, jak to máš rád a i slaninu samozřejmě. No a nakonec vyndáš slaninu a nadýchaný obláček, kde vychází žluté slunce, podáváš s čím Ti chutná ….v podstatě je to vajíčko stejné chuti, jako volské oko, ale prostě je to krásnější na talíři ….. do sněhu vmíchat parmezan?

0zapsano

 

 

0tlzpet

předkrmy teplé

Updated: 18.2.2017 — 13:32

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme