Opečená bramborová kaše

opecena_kasebramborová kaše

POPIS PŘÍPRAVY :

Na pánev, nejlépe s nepřilnavým povrchem, rozprostřeme vrstvu zbylé vychladlé bramborové kaše a přitlačíme. Velmi pomalu opékáme , v určitou chvíli se kaše od povrchu pánve uvolní a pak můžeme zkusit kaši opéci i z druhé strany. Výborné i samotné s okurkou nebo jako příloha. Tohle jídlo miloval můj táta, a jako jedno z mála ho uměl i připravit. Ve své době samozřejmě nepřilnavou pánev neměl!

 

0dobre

 

Autor :  Josef Hlaváček

0tlzpet

Jídla z brambor

Updated: 31.3.2017 — 10:27

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlaváčkova sbírka receptů ( public domain ) 2015 Frontier Theme