Hovězí maso to má těžké. Skoro vždy je to sázka do loterie, co z toho bude. Už jsem několikrát vyhazoval několika denní práci podle hesla “ a za stálého míchání vyléváme do záchoda“ . Jistě, je to o penězích, ale kupovat na guláš či na polévku maso z argentinských býků mi připadá nesmyslné.
Bourání hovězího
Beefsteak
Hovězí na česneku
Hovězí na divoko
Hovězí na víně
Hovězí pečeně po anglicku – Pot Roast
Hovězí pečeně Wellington – Gordon Ramsay
Hovězí peposo na víně
Hovězí v pivním těstíčku
Hovězí Stroganoff
Hovězí à-la Stroganoff
Hovězí zapečené
Svíčková
Svíčková dle Apetit
Španělské ptáčky
Rozlítaní ptáčci
Roastbeef
Rýnské závitky
GULÁŠE
Guláš jak ho vařím já
Guláš pravý maďarský
Guláš Bavorský pivní
Guláš Burgundský
Guláš Irský
Guláš jelení na víně
Guláš koňský
Guláš minutkový
Guláš Segedínský – Szekely guylas
Guláš srnčí z kýty na víně
Guláš Tyrolský
Guláš Vídeňský
Guláš zabijačkový
Nejnovější komentáře